Obiščite spletni karierni sejem MojeDelo.com.

Ste v času epidemije ostali brez zaposlitve? Morda ste prišli do spoznanja, da trenutno delo ni za vas? Kje iskati zaposlitev in nove izzive?

Potem ko je v času epidemije koronavirusa odpadel največji karieri sejem MojeDelo.com v regiji, se ta seli na splet in 18. junija od 10. do 18. ure prinaša nove zaposlitvene priložnosti za prebivalce Koroške, Pomurja in Podravja.

Na okrogli mizi boste iz prve roke izvedeli, kako se s krizo soočajo podjetja v vaši regiji, predstavilo se bo več kot 20 dobrih delodajalcev, ki iščejo nove zaposlene, čakajo pa vas tudi koristna predavanja in delavnice za izboljšanje zaposlitvenih možnosti.

Kakšno je stanje gospodarstva v regiji?

Epidemija koronavirusa je zaustavila in obenem spremenila svet, kot smo ga poznali. Močno je posegla v gospodarstvo – povzročila številna odpuščanja in poslovne izgube ter vplivala na krčenje dela. Strokovnjaki s področja ekonomije so si edini, da bo covid-19 gospodarska kriza mnogo hujša od gospodarske krize leta 2009. Kako se z njo soočajo podjetja v vaši regiji in kako močno je kriza posegla v vaš trg dela?

Povezovalka Alenka Kesar se bo na okrogli mizi na temo gospodarskega utripa v regiji pred in po covid-19 pogovarjala s predstavnikom Zavoda za zaposlovanje Republike Slovenije, predstavnikom Avstrijske gospodarske zbornice in predstavniki gospodarstva.

Situacija, v kateri smo se znašli, še zdaleč ni brezizhodna, saj več kot 20 uspešnih slovenskih in avstrijskih podjetjih išče nove kadre prav v vaši regiji. V okviru spletnega kariernega sejma MojeDelo.com boste lahko navezali stik z želenimi delodajalci in se jim tudi predstavili preko individualnih avdio-video pogovorov.

O moči treh minut za dober prvi vtis s Polono Požgan

Polona Požgan, ki ima več kot 20-letne izkušnje na področju komunikacije in retorike, nam bo na spletnem webinarju svetovala, kako zablesteti v treh minutah, bodisi v poslovnih ali osebnih stikih.

Svetuje, da se v takšni situaciji ne pretvarjamo, pač pa smo takšni, kakršni smo – unikatni:

»Kar koli že boste počeli, naj vam v misli in v srce položim le eno: ne spreminjajte se v drugo osebo, ne pretvarjajte se, ostanite to, kar ste. Bodite iskreni. Bodite avtentični. Če česa ne veste, to tudi povejte.«

Polona na svojih predavanjih s poslušalci na energičen in motivacijski način posreduje svoje znanje, izkušnje in zgodbe, z veseljem pa odgovarja tudi na vprašanja. Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com spremljajte njen webinar med 17.00 in 17.45. Oglejte pa si tudi druga zanimiva predavanja.

Spletni karierni sejem je primeren za vsakogar

Tako kot klasični, fizični karierni sejem, je tudi spletni zasnovan tako, da iskalci zaposlitve in delodajalci stopijo v stik, se predstavijo in izmenjajo kontakte, s pomočjo klepetalnice, webinarjev in delavnic.

Razlika je le v tem, da se po spletnem kariernem sejmu »sprehodite« kar iz udobja svojega doma, brez predhodne namestitve dodatne programske opreme. Potrebujete le dostop do interneta in računalnik, telefon ali tablico, preko katere se registrirate tukaj.

»Pri MojeDelo.com gremo v korak s časom, sledimo svetovnim trendom in poskušamo tistim, ki želijo karierno napredovati, pripeljati nove karierne priložnosti in znanja še bliže. Hkrati delodajalcem omogočamo, da na učinkovit in priročen način najdejo čim boljše kadre v regiji,« so povedali pri MojeDelo.com.

Opis spletnega kariernega sejma vas s svojim pestrim program pričakuje na spletni strani dogodka.

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice