Novo v Portorožu in Strunjanu.

Čeprav nas na Obali spremlja na vsakem koraku, poletje ni samo morje. Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave.

Prepustite se poletju brez skrbi v prenovljenem Hotelu Vile Park - Premium v St. Bernardin resortu v Portorožu ali v prenovljenih apartmajih v Salinera resortu v Strunjanu, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Med oddihom v prenovljenih namestitvah  vas čakajo tudi številne novosti, ki bodo poskrbele, da bo vaš dopust res nepozaben!

Salinera

Bioenergijski raj in prenovljeni apartmaji v Strunjanu 

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka in solin Strunjan, nahaja bioenergijski Salinera resort.

Tukaj boste zadovoljstvo našli vsi, ki cenite mir in udobje naravnega okolja z milo mediteransko klimo, neokrnjeno naravo idealno za aktivnosti na svežem zraku – vse to le korak do morja!

Preživite svoj oddih v prenovljenih Apartmajih Salinera Premium, ki ležijo na hribčku z razgledom na Strunjanski zaliv in pripovedujejo tri nepogrešljive zgodbe slovenske Obale – zgodbo morja, sonca in soli.

Poleg zunanjega bazena z morsko vodo, resort v svojem objemu skriva tudi bioenergijski park z 12 energijskimi točkami, ki sproščajo in blagodejno delujejo na počutje in urejeno plažo, ki je idealna za vodne radosti vseh članov družine.

https://bit.ly/3wLurAI

Bernardin

Pristno doživetje Istre v prenovljenih sobah Hotela Vile Park - Premium v Portorožu

Če se želite zbujati ob zvoku morskih valov, preživite svoj oddih v prenovljenem Hotelu Vile Park - Premium v St. Bernardin resortu v Portorožu, ki v celoti obdan z morjem, leži med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji ter vam omogoča, da na vsakem koraku, tako v sobah, kot tudi v kulinariki in mediteransko obarvani wellness ponudbi, doživite pristne istrske zgodbe. Gostje imajo vstop tudi v Morski vodni park Termaris.

https://bit.ly/38OGaFr

Aktivno odkrivanje Obale peš ali na kolesu 

Ljubitelji aktivnega oddiha dan lahko začnete že ob jutranji vodni aerobiki ali zgodnjem plavanju v  morju in bazenih z ogrevano morsko vodo.

V poletnih mesecih vas le nekaj korakov od nastanitve čakajo urejene plaže, kjer poleg plavanja lahko najamete tudi sup, surf, čoln in se prepustite radostim vodnih športov.

Prav posebna izkušnja je zagotovo tudi odkrivanje slovenske Istre na kolesu! Široko razpredene poti po polotoku,  vodijo do mest ob morju in vasi v zaledje.

S kolesom ali peš, se podajte po kolesarski poti »Zdravja in prijateljstva« - Parenzani, ki poteka po nekdanji železnici od Trsta do Poreča. Brez skrbi, ne boste se izgubili, saj so oznake postavljene tako, da vedno najdete pravo smer!

Stara mesta Piran, Izola in Koper vas pričakujejo s svojo zgodovino in tipično Beneško arhitekturo, vasi v zaledju Šavrinskih gričev vam bodo razkrile svojo tradicijo in zanimive zgodbe.

Lucija

Starejše novice