V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 22. februarja, opravili 4369 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 899 novih okužb, gre za 20,6 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 35.320 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 185.913. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 11.593, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Podravju 125 novih okužb

Največ okužb, in sicer 26, so včeraj zabeležili v Mariboru, v občini Ptuj imajo trinajst novih primerov, v Ormožu pa sedem.

Sedem novih primerov je v občini Sveta Ana, ena manj pa v Kidričevem.

Po štiri nove okužbe beležijo občine Slovenska Bistrica, Lenart, Videm, Majšperk, Starše in Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

V občinah Duplek, Rače - Fram, Dornava in Gorišnica imajo po tri nove okužbe, po dve novi okužbi pa so zabeležili v občinah Pesnica, Ruše, Markovci, Lovrenc na Pohorju, Benedikt, Cerkvenjak, Destrnik, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Cirkulane in Zavrč.

Po eno novo okužbo pa imajo občine Selnica ob Dravi, Podlehnik, Juršinci, Poljčane, Oplotnica, Hajdina, Trnovska vas in Sveti Tomaž.

Brez novih okužb so občine Hoče - Slivnica, Šentilj, Kungota, Miklavž na Dravskem polju, Makole, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Središče ob Dravi in Žetale.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice