FOTO: Mediaspeed
Ne le mariborsko, vso slovensko javnost je dosegla vest o začasnem umiku humanitarca Borisa Krabonje iz delovanja društva UP-ornik. Zdaj Krabonja poudarja, da društva nikakor ne zapušča.

Kot strela z jasnega je ta teden odjeknilo sporočilo Borisa Krabonje na svojem družbenem omrežju Facebook (kasneje je zapis sicer izbrisal), da ima zaradi neutemeljenih očitkov s strani ljudi, ki jim pomaga, dovolj in da bo UP-ornik morda celo zaprl vrata. Naknadno je mariborski humanitarec sporočil, da bo UP-ornik deloval naprej, on pa se bo umaknil.

A ta umik bo le začasen, je mariborski humanitarec poudaril v novem zapisu na družbenem omrežju.

Vzel si bo čas za premislek

»Nisem zapustil Upornika, samo pavzo sem si vzel. Po treh letih je čas, da se ustavim, premislim in predvsem uredim misli, da napadi, ki sem jih deležen kot Boris ali Upornik, niso namenjeni meni osebno, ampak mojemu delu,« ugotavlja Krabonja.

»Dovolj sem star in preveč truda je bilo vloženega v Upornika, da bi kar šel. Nenazadnje imam občutek za odgovornost, v prvi vrsti do mojih Upornikov in ljudi, ki so na seznamu Upornika,« je zapisal.

»Ne bom zapustil Upornika. Bo pa zagotovo drugače, ko se vrnem,« izpostavlja eden največjih mariborskih dobrodelnežev, ki se bo očitno že kmalu vrnil k svojemu poslanstvu.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice