Foto: Gasilska brigada Maribor
Težak sneg je polomil steklo na steklenem prehodu osnovne šole, popustilo je več nadstreškov, vdala se je tudi streha stanovanjskega objekta.

Težak sneg še naprej po Štajerskem povzroča nemalo preglavic. Že danes zjutraj se je v Majšperku pod težo snega zrušila streha, v Vidmu pa je popustila streha gospodarskega objekta.

V Žolgarjevi ulici v Mariboru je včeraj okoli 14. ure težak sneg polomil steklo na steklenem prehodu osnovne šole. Gasilci Gasilske brigade Maribor, PGD Maribor mesto in Studenci so odstranili polomljeno steklo in z folijo prekrili prehod. Iz strehe osnovne šole so tudi odstranili sneg.

Prav tako je včeraj ob 7.15 je na Osojnikovi cesti na Ptuju, pod težo snega popustil nadstrešek. Gasilci PGD Ptuj so iz nadstreška, ki se še ni podrl, odstranili sneg in ga podprli, izpod podrtega nadstreška pa so rešili vozilo.

V Rušah se je včeraj okoli 17.30 zaradi teže snega porušil nadstrešek za avto. Gasilci PGD Ruše so s pomočjo avtodvigala dvignili nadstrešek in izvlekli eno osebno vozilo.

V kraju Strjanci v občini Ormož je včeraj ob 11.50 pod težo snega popustila streha stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Bresnica in Podgorci so s strehe odstranili sneg in s folijo prekrili poškodovan del strehe. Pod težo snega je popustila tudi streha v kraju Stoperce v Majšperku.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice