Štajerska zakonca sta na svojem vrtu 'pridelala' prav poseben korenček. Korenček oziroma korenjak, ki spominja na moškega od srca do gležnjev.

Letošnje poletje je prav zagotovo eno najbolj vročih poletij v zadnjih desetih letih. Ni manjkalo niti dežja, niti toče in drugih nevšečnosti, neugodno pa je bilo predvsem za kmetovalce, vinogradnike, sadjarje, vrtnarje in čebelarje. 

Kljub temu pa bo letošnje poletje vsaj nekaterim pridelovalcem vrtnin ostalo v nadvse lepem spominu, saj so kljub slabšim vremenskim pogojem na njihovih vrtovih ter na njivah, zrasli pridelki – velikani, ali pa kakšni nenavadni vzorci sadežev, za katere bi lahko dejali, da so neverjetni, a resnični. 

Korenček ima podobo človeka

Med njimi je tudi korenček, ki je zrasel na vrtu Anice in Franca Klejnoška iz Cogetincev v Slovenskih goricah. Korenček ima dobesedno podobo človeka – moške osebe, od srca do gležnjev.

»Dejansko sva bila prijetno presenečena, da nam je narava podarila takšen primerek korenčka. Zato ga še nisva pojedla, saj ga je Anica pospravila 'na hladno', tako da bo še nekaj časa počakal«, je povedal Franc Klejnošek. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice