Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Medicinski sestri

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor iščejo diplomirano in srednjo medicinsko sestro.

Diplomirana medicinska sestra bo načrtovala in izvajala zdravstveno nego za vse življenjske aktivnosti, sodelovala bo pri izvajanju diagnostično-terapevtskih posegov, prav tako bo opravljala zdravstveno-vzgojno delo z bolniki in njihovimi svojci.

Srednja medicinska sestra v sterilizaciji pa bo skrbela za sprejem, dekontaminacijo, dezinfekcijo, čiščenje in pripravo materiala za sterilizacijo, izvajanjala bo različne postopke dezinfekcije in sterilizacije in evidentirala in nadzirala postopke dezinfekcije in sterilizacije.

Elektrikar

V podjetju Trenkwalder v Mariboru iščejo elektrikarja.

Elektrikar bo vgrajeval, vzdrževal in popravljal električna omrežja in podobne opreme, vzdrževal cestne razsvetljave, svetlobne signalne naprave in električne strojne opreme in načrtoval polaganja in vgrajevanja električnih sistemov ožičenja.

Prodajalka pohištva

V podjetju Šmigoc na Ptuju iščejo prodajalko pohištva.

Zaposleni bo svetoval in prodajal pohištvo, dodajal izdelke na spletno stran in izvajal prodajne aktivnosti pospeševanja prodaje.

Veterinar

V podjetju Jata Emona iščejo veterinarja, ki bo delo opravljal po celi Sloveniji.

Delo obsega samostojno opravljanje veterinarskih postopkov na področju zdravstvenega varstva perutnine, izdelovanje strokovnih podlag za poslovne odločitve družbe, izdelovanje poročil in analiz iz delovnega področja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice