FOTO: Petrol
Družba Petrol je odprla novi bencinski servis, ki je zgrajen po najnovejših tehnoloških in okoljskih standardih, s svojim celotnim spremljajočim programom pa bo voznikom in ostalim uporabnikom ponujal vse, kar ti potrebujejo na poti.

Posebnost tega prodajnega mesta je, da bodo lahko do njega dostopali tudi lokalni prebivalci, kljub temu, da gre za avtocestno prodajno mesto. Na prodajnem mestu je na voljo 30 točilnih mest z najkakovostnejšimi naftnimi derivati. Bencinski servis je opremljen z najsodobnejšo ekološko in varnostno zaščito z zaprtim sistemom točenja goriva, ki vključuje vso najnovejšo merilno in identifikacijsko opremo. Tako je omogočeno pretakanje goriv brez nekontroliranega izpusta hlapov v ozračje. 

FOTO: Petrol

Na prodajnem mestu je vključena še dodatna ponudba: možnost točenja »AdBlue« tekočine za čistejši izpuh na štirih stezah za kamione. Poleg tega sta na prodajnem mestu med drugim tudi dve točilni mesti za nakup ekološkega utekočinjenega naftnega plina za vozila avtoplin.

Na voljo samopostrežna prodajalna in izdelki Fresh

Ponudba v prodajalni HIP HOP obsega trgovsko blago običajnega trgovskega asortimana in prehrambene artikle programa Fresh, ki so ga v Petrolu razvili na podlagi raziskav nakupov in navad potrošnikov ter analiz prodajnega procesa. Koncept Fresh omogoča vsem, ki živijo mobilno, zdravo in sveže pripravljeno prehrano ob njihovi poti, med njihovimi nujnimi delovnimi obveznostmi ali pa v njihovem prostem času. 

FOTO: Petrol

Obiskovalci imajo na prodajnem mestu na razpolago tudi javne sanitarije in tuš kabine, otroci pa se lahko sprostijo na zunanjih igralih.Velikost prodajnega mesta je 123 kvadratnih metrov, s pripadajočim gostinskim obratom velikosti približno 60 kvadratnih metrov in teraso velikosti 40 kvadratnih metrov. Omogočen je tudi ločen dostop do prodajnega mesta za lokalno prebivalstvo.

Večina zaposlenih je iz domačega okolja

Na bencinskem servisu je zaposlenih 11 prodajalcev, kar je isto število zaposlenih kot na PM Podlehnik AC - vzhod. Več kot polovica novo zaposlenih prihaja iz domačega okolja oz. iz okolice Pomembna novost pri PM Podlehnik AC – zahod je, da se bodo začele s 3. 1. 2019 izvajati storitve pogodbene pošte, s čimer družba Petrol svojim strankam omogoča še dodatno storitev, za katero bi bili sicer primorani obiskati ločeno lokacijo.

FOTO: Petrol

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Kaplja (nepreverjen)

me ne bodo videli..

Starejše novice