Poletno festivalsko sezono najbolj nestrpno pričakujejo na Ptuju. V mestu, kjer pestrega dogajanja nikoli ni manjkalo, se obeta nova poslastica, ki bo ponovno razplesala regijo.

V soboto, 8. junija, se bo tako na velikem parkirišču poslovnega centra Goja zgodil open air spektaktel v družbi najbolj vročih imen glasbene scene in poskrbel za nepozaben uvod v vroče poletje. Ob pregledu programa se bodo obiskovalci zagotovo vprašali -  kako hkrati biti prisoten na vseh treh plesiščih? 

Dobitna kombinacija vseh nastopajočih

Na glavnem odru bo množico segrevala vroča kombinacija priljubljene hrvaške glasbenice Jelene Rozge in preverjeno dobrih žurerjev – skupine Kingston. Atraktivna pevka, 'kraljica hrvaške estrade', ki je pravi balzam za oči in ušesa, bo navduševala s svojimi čustvenimi baladami in znanimi party uspešnicami. 'Moje proljeće' se bo poslovilo, prevzel bo 'Okus mentola',  zaslepila 'Bižuterija'.. obiskovalci bodo doživeli vse od  'Nirvane' do 'Cirkusa'.

Poleg nastopa ljubljenke publike za žur do jutranjih ur skrbi zasedba, ob kateri bodo zaplesale vse generacije. Petčlansko ekipo zaznamujejo pozitivna energija, izjemna karizma na odru ter nizanje uspešnic, ki Kingstone držijo v samem vrhu slovenske glasbene scene že več kot 20 let. Prava dobitna kombinacija.

Nadaljevanje Purple festa z izbranimi DJ-ji

Po nepozabnem zimskem elektronskem dogodku, premiernem Purple festu na katerem je gostoval svetovno znani Fedde Le Grand, ekipa Fest.si predstavlja nadaljevanje zgodbe pod vedrim nebom. Skrbno izbrani line up sestavljajo najbolj vroča DJ imena iz regije, ki osvajajo svetovne odre.  

Po nastopih v Maroku, Alžiriji, Franciji, na Nizozemskem in Japonskem, vmes med svojo Indijsko in Afriško turnejo, iz Srbije na Ptuj prihajata Divolly & Markward - dvojec, ki uživa podporo svetovno zanih artistov kot so Fatboy Slim, Sunnery James & Ryan Marciano, David Guetta, Hardwell, Afrojack, Nicky Romero, Dannic, Nervo in drugi, pohvalita pa se lahko tudi s komadi izdanimi na priznanih založbah Flamingo Records in Spinnin' Records. Po novem velikem uspehu in tritedenski turneji na Kitajskem se pred domačo publiko vrača tudi dobro znani Timo G.

Večer bodo popestili tudi ptujska legenda Sam.O.Sim ter DJ-a in producenta Ted Funke & Dino DZ, ki sta se z najnovejšo produkcijo podala v osvajanje Traxsource lestvic, medtem ko vas na tretjem prizorišču, v lokalu LaPlac pričakuje DJ R-G-M

Nakup enotne vstopnice je možen na vseh prodajnih mestih Eventima ter v lokalu La Plac. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice