Foto: Ptujski škrnicl, Facebook
Na prenovljeni ptujski mestni tržnici je vrata odprla trgovinica z lokalno pridelano hrano, kmalu pa ji bo družbo delala še kavarna.

Včeraj, 6. maja, so Javne službe Ptuj na Miklošičevi ulici 7 oziroma v pokritem delu prenovljene ptujske mestne tržnice odprle že drugo butično trgovino Ptujski škrnicl. Prva od januarja letos deluje na Volkmerjevi cesti 25, v prostorih nekdanje trgovine Bratje Reš oziroma Žerak.

Nova prodajalna Ptujski škrnicl 2 ponuja lokalno pridelano hrano, pa tudi dobrote ponudnikov iz vse Slovenije. V ponudbi so sadje in zelenjava, mleko in mlečni izdelki, med in medeni izdelki, kruh in pecivo, moke, olja in kis, testenine, sokovi, marmelade, čokolade in tako dalje.

Novo prodajalno sta odprla direktor Javnih služb Ptuj Alen Hodnik in županja Mestne občine Ptuj Nuška Gajšek. (Foto: Ptujski škrnicl, Facebook)

Sodelujejo z več deset ponudniki domače hrane

V Ptujskem škrniclu sodelujejo z več kot 50 ponudniki lokalne pridelane domače in slovenske hrane.

Trgovinica Ptujski škrnicl na mestni tržnici je od ponedeljka do petka odprta med 9. in 16. uro ter v soboto med 9. in 12. uro. Ob nedeljah in praznikih je zaprta.

Foto: Ptujski škrnicl, Facebook

Na tržnici kmalu še kavarna

V Javnih službah Ptuj so povedali: »V času, ko smo vsakodnevno zasuti s slabimi novicami in spremljamo dnevno spremembe, ki vplivajo na naše življenje, smo tudi pri nas uvedli nove pozitivne spremembe, ali če citiramo: 'Ko nam življenje ponudi limone, pripravimo odlično limonado.'«

Napovedali so, da bo ob butični trgovinici vrata kmalu odprla tudi Ptujska kavarna.

Foto: Ptujski škrnicl, Facebook

V času epidemije tudi dostava na dom

V trgovini Ptujski škrnicl, ki deluje pod okriljem Javnih služb Ptuj, v času izrednih ukrepov ponujajo dostavo živilskih artiklov na dom.

Vsak delovnik med 8. in 16. uro lahko na telefonski številki 02 780 03 02 ali 031 317135 in e-mail naslovu [email protected] oddate naročilo izdelkov.

Blago bo dostavljeno isti ali naslednji dan. Možen je tudi osebni prevzem vnaprej naročenega blaga v trgovini Ptujski škrnicl na Ptuju.

Foto: Ptujski škrnicl, Facebook

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice