Na Ptuju bo ta konec tedna znova pestro. Izbrskali smo različne zanimive dogodke, katerih se lahko udeležite.

Kaj lahko počnete ta petek, soboto in nedeljo na Ptuju? Našli smo različne dogodke, ki bodo potekali v tem vročem koncu tedna.

Koncert Infinitusa z gosti

Na dvorišču minoritskega samostana Ptuj si boste lahko danes, 14. junija, ogledali Zbor in Orkester ptujske mladine. Vračajo se s svežim repertoarjem in novim imenom »Infinitus«.

Z gosti, orkestrsko spremljavo in odličnim petjem bo navaden petkov večer spremenjen v nekaj posebnega. Vabljeni ob 20. uri. 

Poletna muzejska noč

V soboto, 15. junija, bodo slovenski muzeji in galerije ponovno odprti dolgo v noč. Vabijo, da se jim pridružite v soboto ob 18. uri na Ptujskem gradu na Poletni muzejski noči, ki bo trajala vse do polnoči. 

Plesna predstava

Zaplešite na plesni predstavi za čudovitih 25 let. Predstava Plesnega Centra Mambo »Zvezda je rojena« bo potekala v soboto, 15. junija, ob 20. uri v Telovadnici Osnovne šole Ljudski vrt.

Plesna rast z vzponi in padci popelje skozi vsa leta in na koncu zasije svetla zvezda. Ves trud, odrekanje, podpora staršev, treningi so poplačani z nastopom na velikem odru Mambo zvezda.

Zaključna produkcija CID-ovih kitaristov

Na zaključnem koncertu se bodo predstavili mladi glasbeni navdušenci, ki se v CID-u igranja kitare učijo pri mentorju Mitji Novaku.

Nastopili bodo Žiga Tušek, Karlo Milčič, Anej Štrucl, Matic Hliš, Žan Drevenšek, Polonca Škerget in Vita Hentak. Prisluhnite jim v nedeljo, 14. junija, ob 18. uri v CID Ptuj

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice