V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 5. marca, opravili 2785 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 382 novih okužb, gre za 13,7-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 6752 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 195.446. Aktivnih primerov okužbe je po podatkih Sledilnika trenutno 10.796. Na Covid-19 Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj potrdili nove primere.

V Podravju 67 novih okužb s koronavirusom

Največ novih primerov so včeraj zabeležili v Mariboru, in sicer osemnajst, v Slovenski Bistrici pa imajo deset novih primerov. 

Sedem novih okužb ima občina Ptuj, pet pa Trnovska vas.

Po tri nove okužbe beležita občini Pesnica in Lenart, po dve novi okužbi pa imajo v občinah Ormož, Selnica ob Dravi, Kidričevo, Videm, Kungota, Sveti Tomaž, Dornava in Makole.

Po eno pa imajo občine Hajdina, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Cerkvenjak, Benedikt in Oplotnica.

Brez novih okužb so občine Hoče - Slivnica, Šentilj, Miklavž na Dravskem polju, Rače - Fram, Sveta Ana, Ruše, Starše, Cirkulane, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Destrnik, Gorišnica, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Središče ob Dravi, Duplek, Žetale, Markovci, Zavrč, Poljčane, Juršinci, Sveta Trojica v Slovenskih goricah in Podlehnik.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice