FOTO: Sandi Kelc
V Baru Ranca Ptuj ob Ptujskem jezeru bo nocoj že tretji Ples pod zvezdami. Glasba in plesišče bosta brezplačno na voljo od 19. ure do polnoči.

Na plesišču s pogledom na Ptujski grad bodo vrteli popularno glasbo, primerno za družabne plese: salso, bachato, sambo, ča-ča, rumbo, jive, swing, valček, polko, foxtrot in tako dalje.

Za glasbo in plesno animacijo bo skrbel profesionalni plesalec, koreograf, plesni učitelj, voditelj prireditev, animator in plesalec v televizijskem šovu Zvezde plešejo Jernej Brenholc.

»Zavrteli se bomo ob zvokih latinskoameriških, standardnih in modernih ritmov, zaplesali kak skupinski ples in poskrbeli za presenečenje,« so napovedali organizatorji.
 

Prvi tovrstni dogodek sta organizatorja, Bar Ranca Ptuj in JB DANCE, plesna šola Jerneja Brenholca, pripravila konec junija.

»Ples na prostem so predlagali obiskovalci mojih plesnih tečajev, našli smo tudi odlično lokacijo zanj,« je povedal Jernej Brenholc. Dodal je, da je zanimanje za ples na prostem veliko: »Že na prvem plesu je bilo plesišče polno, na drugem pa še bolj.«

Plesalec je poudaril, da je dogodek namenjen vsem - tudi tistim brez slehernega plesnega predznanja: »Zaplešejo lahko naključni gostje lokala; obiskovalci plesnih tečajev in tisti, ki si to želijo postati; pa tudi tisti, ki svojega plesnega partnerja še niso srečali. Plešemo namreč tako vsak zase kot v parih in skupinah. Vabljeni!«

FOTO: Sandi Kelc

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice