To so zanimivi oglasi, ki smo jih izbrskali med ponudbo delovnih mest na Ptuju. Od oglasa za zobozdravnika in asistenta do grobarja oziroma pogrebnika.

Nekaj časa je že minilo, odkar smo nazadnje pripravili izbor prostih delovnih mest na Ptuju, v tem času pa se je pojavilo kar nekaj zanimivih oglasov. 

Grobarji za 1250 evrov?

Vas ne moti nekoliko temačnejše delo? Pogrebno podjetje Mir išče grobarje oziroma pogrebnike za opravljanje kompletne pogrebne storitve: Izkop/zasip groba, klasične ali žarne pokope, oblačenje in prevoz pokojnikov, košnja trave in delo na pokopališču ter druga dela, povezana s pogrebno dejavnostjo. 

Izobrazba ni potrebna, ponuja pa se sicer bruto plačilo 1250 evrov mesečno.

Zainteresirani lahko pokličejo do 31. maja.

Modri zob Ptuj išče tako zobozdravnika kot njegovega asistenta

V sodobno opremljenem Zobozdravstvenem centru Modri zob Ptuj potrebujejo tako zobozdravnika kot tudi zobozdravstvenega asistenta.

Zobozdravnik oziroma zobozdravnica mora imeti opravljeno smer dentalne medicine oziroma poklicno strokovno izobrazbo doktor dentalne medicine ter potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu in veljavno licenco Zdravniške zbornice Slovenije. Potrebuje tudi leto dni delovnih izkušenj in vozniški izpit. 

Zobozdravstveni asistent oziroma asistentka pa mora imeti izkušnje v (zobo)zdravstvu, poznati osnove računalništva in se znati prilagajati. S primernim kandidatom/kandidatko bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas z možnostjo podaljšanja. 

Na obeh delovnih mestih zagotavljajo profesionalen kolektiv, kakovostno opremljeno zobozdravstveno ordinacijo, urejene delovne pogoje in redno plačilo.

Talum potrebuje več sodelavcev

V Kidričevem v Talumu iščejo v proizvodnji več sodelavcev, in sicer na različnih delovnih mestih: livarje, operaterje, vzdrževalce (elektro in strojna stroka) ter posluževalce strojev.

Delo se opravlja v več izmenah.

Veterinarji, pozor!

Perutnine Ptuj so objavile oglas, ki išče vodjo zdravljenja živali na terenu, torej primernega kandidata za veterinarska opravila.  Ta mora imeti ustrezno izobrazbo, vozniško dovoljenje in aktivno znanje angleščine.
Ponujajo redno zaposlitev za poln delovnik, urejene delovne pogoje in možnost strokovnega izpopolnjevanja. 

Prijave lahko pošljete do vključno 25. maja na [email protected] ali na naslov Perutnina Ptuj, Kadrovska služba, Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj.

Komisionar v logističnem podjetju?

Trgovinsko logistično podjetje Trenkwalder vabi v svoj kolektiv resne, odgovorne in prilagodljive kandidate za opravljanje dela komisionarja. Delo je za nedoločen čas in v 2 izmenah.

Izbrani kandidat bo moral pripraviti blago po naročilnici, pripraviti blago na palete in v vozičke, skrbeti za skladiščno dokumentacijo in upravljati ročnega viličarja.

Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice