Slika je simbolična.
Še malo, pa bo ptujske ulice napolnila glasba, vonj po odlični hrani ter mladi in stari, ki bodo obeležili praznik občine.

Letošnji občinski praznik Ptujska noč bo potekal kot 'terasa fest' torej na terasah ptujskih lokalov. 

Letošnje leto bo na Ptujski noči sodelovalo kar štirinajst gostincev. Ponudniki bodo Kava bar Florjan, Ptujska kavarna, Hotel Mitra, Kava bar Orfej, Bar Sima, Vinoteka Kobal Wines, Gostilna pri pošti, Kavarna Bodi, Pun kufer dobrega, Bistro Lűk, Bar Rick's cafe, Bar Divino, Kavarna Malina in Štajerska hiša kulinarike. 

Zavod za turizem Ptuj bo v sodelovanju s ptujskimi otroškimi animatorji pripravil bogat animacijski program na dveh prizoriščih starega mestnega jedra. Program za otroke bo potekal v petek, 30. in soboto, 31. julija, med 17.00 in 22.00. 

Otroci bodo lahko skakali po napihljivih igralih, uživali ob animacijskih igrah, delavnicah in se celo potegovali za nagrade.

Starši bodo lahko obiskali Ulično parado umetnosti in kulinarike, ki bo potekala na Miklošičevi ulici. Tam bodo lahko poskusili odlično hrano ter nakupili rokodelske izdelke. 

Da ne bo slabe volje ... 

Da pa ne bo slabe volje pa obveščamo še o zaprtih cestah, ki bodo zaradi Ptujske noči. V petek 30. julija in soboto 31. julija bodki nekatere ceste zaprte. 

Ceste bodo zaprte 30. in 31. julija med 16.00 in 2.00. 

Zapore cest bodo na območjih Ulice heroja Lacka, Krempljeve ulice, Mestnega trga, Miklošičeve ulice, Novega trga, Slomškove ulice, Slovenskega trga, Prešernove ulice in Zelenikove ulice. 

Vir: Mestna občina Ptuj

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice