Še bo toplo za ta čas ...

Prebudili smo se v za december precej toplo jutro. Na Letališču Edvarda Rusjana Maribor so izmerili 15 stopinj Celzija.

A po besedah Agencije Republike Slovenije za okolje je bilo pred natanko tridesetimi leti še topleje

Temperature so se v Mariboru okoli 13. ure dvignile že do 18 stopinj Celzija. Tudi v četrtek in petek se vreme ne bo bistveno spremenilo. Na zahodu bo precej oblačno s kakšno kapljo dežja, na vzhodu pa deloma sončno. Še bo toplo za ta čas.

Vir: Weather.com

Kaj pa danes in jutri?

Popoldne bo na zahodu in jugu pretežno oblačno z občasnim rahlim dežjem, drugod bo deloma sončno. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18, v severnih krajih okoli 10 stopinj Celzija.

Jutri bo na severu in vzhodu delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. V zahodnih in deloma osrednjih krajih bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter, ob morju šibak jugo. Jutranje temperature bodo od 6 do 13, v severnih krajih od 0 do 4, najvišje dnevne od 12 do 17, v severni Sloveniji od 5 do 10 stopinj Celzija.

Nekaj sonca bo predvsem v krajih vzhodno in severno od nas, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v Gorskem Kotarju in v hribovitem delu Furlanije bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice