V Europarku bodo nakupovanje staršev z majhnimi otroci olajšali z inovativnimi stoli za malčke.

Veliko staršev s svojimi otroki čez dan radi odpravijo po nakupih. Kadar pa so s svojimi majhnimi otroki naokrog sami, lahko hitro pride do izziva, ko je na primer treba na stranišče ali pomeriti obleko. V Europarku želijo staršem olajšati nakupovanje, ki ga opravljajo v družbi svojih malčkov, zato so v ta namen v nekatere WC kabine v toaletnih prostorih namestili inovativen izdelek - stol Nest

Gre za zložljiv otroški stolček slovenskega porekla, ki je udoben ter varen za malčke, služi pa kot odličen pripomoček v ozkih prostorih.

Prvi v Sloveniji s stolom Nest

Stoli Nest so slovenski produkt podjetja Kvadro studio. Narejeni so iz slovenskega lesa in so prvič v Sloveniji nameščeni prav v Europarku. Ker so enostavni za uporabo in ne zavzamejo veliko prostora, so idealni za manjše prostore, kot so kabine in stranišča. Starš bo od sedaj naprej lahko vzel otroka s seboj v toaletno kabino, ga odložil v stol Nest in bil tako brez skrbi, saj bo otrok na varnem zraven njega. Europark s tem rešil zagato marsikaterega starša, ki se sam z majhnim otrokom odpravlja po nakupih.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice