V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 25. septembra 2020, potrdili 184 novih okužb s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe včeraj potrdili v 79 od skupno 212 slovenskih občin.

V slovenski prestolnici ponovno največ okužb

Največ novih okužb s koronavirusom so tudi včeraj potrdili v Ljubljani, bilo jih je 34.

Po osem novih okužb so potrdili v občinah Črna na Koroškem in Domžale.

Po šest novih okužb je bilo v občinah Maribor, Kranj in Markovcih.

Po štiri nove okužbe so imeli v občinah Celje, Radovljica in Vodice.

Po tri nove okužbe so bile v občinah Domžale, Slovenska Bistrica, Šentjur, Brezovica, Škofljica in Ptuj.

Po dve novi okužbi so potrdili v občinah Ilirska Bistrica, Log-Dragomer, Zreče, Trbovlje, Nova Gorica, Ravne na Koroškem, Dravograd, Škofja Loka, Jesenice, Prebold, Lenart, Ruše, Lukovica, Zagorje ob Savi, Hrpelje-Kozina, Preddvor, Prevalje, Trebnje, Komen, Cerklje na Gorenjskem in Koper. 

Po eno novo okužbo so imeli v občinah Kamnik, Rogaška Slatina, Braslovče, Postojna, Medvode, Slovenj Gradec, Litija, Velenje, Lendava, Lovrenc na Pohorju, Šmarje pri Jelšah, Kočevje, Pesnica, Šenčur, Vitanje, Ivančna Gorica, Mežica, Dornava, Hoče-Slivnica, Krško, Naklo, Izola, Kranjska Gora, Trzin, Vransko, Bohinj, Brežice, Majšperk, Polzela, Železniki, Beltinci, Dobrepolje, Oplotnica, Šmartno pri Litiji, Tišina, Cirkulane, Črnomelj, Kostanjevica na Krki, Kostel, Moravče, Moravske Toplice in Podlehnik. 

Kakšno je stanje pri nas?

V Pomurju je trenutno 46 aktivnih primerov okužb s koronavirusom. Največ, in sicer devet jih je v občini Lendava, osem jih imajo v Gornji Radgoni, po pet v Murski Soboti in Puconcih, v Apačah in Dobrovniku so trije, v Beltincih, Tišini, Turnišču in Ljutomeru sta dve okužb, po enega pa v Cankovi, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Moravskih Toplicah in Radencih.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice