Foto Špela Težak
Nova karnevalska dvorana, stari gostje na odru.

Kurentovanje je pred vrati. Letošnje, že 58. po vrsti, pa prinaša tudi nekaj novosti. Znameniti šotor se je preselil v industrijsko cono, v nakupovalno središče Qcenter, v posebnem fokusu pa so zaradi vpisa na UNESCO-v seznam nesnovne dediščine človeštva tudi Kurenti. O tej temi bomo še poročali, zdaj pa predstavljamo program v Karnevalski dvorani. 

Organizator dogodkov v Karnevalski dvorani, domače podjetje Prireditve  d.o.o., je najavil nastope Lane Jurčević, Kingstonov, Severine, skupine Prljavo Kazalište, Vlada Kreslina, Joleta, Učiteljic, Danijele, skupine Leteči Odred, skupine Donačka in domače skupine Smile. Obetamo si lahko torej veliko zabavne glasbe, popa in rocka. Pod streho Karnevalske dvorane se vrača študentski Kurentanc, žal pa uradni program Kurentovanja tudi letos izpušča elektronsko glasbo.

 

Kako se bo pustovalo v starem mestnem jedru?

Izvedeli smo, da bo tradicionalna »after work« zabava na svečnico v Legendi, prav tako bodo gostili eno tematsko zabavo med tednom. Prepričani smo, da se nekaj pustnega programa »kuha« tudi v kavarni Bodi, muziKafeju, Orfeju, Fuerstovi hiši in v CID Ptuj. Kaj točno organizatorji pripravljajo, bomo poročali v prihodnjih tednih. 
 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Vincent (nepreverjen)

Glazba doj zanič??

Starejše novice