Vodnik po butičnih zgodbah Ptuja je novo nadaljevanje že tretje različice promocijske kampanje #pridivmesto, s katero Zavod za turizem Ptuj prebivalce in obiskovalce nagovarja k obisku starega mestnega jedra.

V vlogi glasnikov kampanje ponovno nastopajo ustvarjalni Ptujčani; gostinka Alenka Grabar, modna oblikovalka Sanja Veličković, oblikovalka nakita Maja Tofant , vodnik po vinskih zakladih Ptujske kleti Franc Brodnjak, lastnik Kavarne Bodi Marko Kolarič in priljubljena otroška animatorja Brata Malek.

Obrazi kampanje, ki je financirana v okviru projekta Mesta sodelovanja II/City cooperation II, Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija, ZRS Bistra Ptuj, bodo obiskovalce ves september nagovarjali tudi s plakatnih mest v mestnem središču.
 

Vključeni tudi kuponi ugodnosti

Ob opisih butične ponudbe starega mestnega jedra, ki jo ponujajo modni ateljeji, obrtniške delavnice, antikvariati, umetniške galerije, prodajalne spominkov, gostilne in restavracije, vinoteke, kavarne in slaščičarne ter kotički za sprostitev, so v zloženko vključeni tudi kuponi z ugodnostmi pri gostinskih storitvah, sproščanju v termah, vinskih pokušnjah in pri nakupu nakita in spominkov.

»Staro mestno jedro je eden ključnih turističnih atributov naše destinacije. Butično zgodbo starega mestnega jedra pa se ne skrivajo le v fasadah in izložbenih oknih, ampak v posameznikih, ki s svojo ustvarjalnostjo in pripadnostjo, ustvarjajo presežke. Prav te presežke smo združili v Vodniku po butičnih zgodbah Ptuja,« je povedala vodja projekta #pridivmesto in področna svetovalka na Zavodu za turizem Ptuj Katja Ertl.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice