V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 18. februarja, opravili 4397 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 956 novih okužb, gre za 20-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 25383 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 184.342. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 12.176, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Podravju 104 nove okužbe

Največ okužb v Podravju, in sicer 26, so včeraj zabeležili v Mariboru. Sledi občina Slovenska bistrica s 16 in občina Ptuj z desetimi novimi okužbami.

Občina Šentilj ima pet novih okužb, po štiri pa imata občini Ormož in Sveta Ana.

V občinah Lenart, Starše, Benedikti, Lovrenc na Pohorju in Ruše imajo tri nove okužbe, po dve novi okužbi pa imajo v občinah Hoče - Slivnica, Majšperk, Podlehnik, Poljčane, Cerkvenjak ter Sveti Andraž v Slovenskih goricah. 

Po eno novo okužbo pa imajo občine Duplek, Kidričevo, Videm; Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Juršinci, Destrnik, Makole, Oplotnica, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Dornava.

Brez novih okužb so občine Rače - Fram, Kungota, Središče ob Dravi, Hajdina, Trnovska vas, Žetale, Selnica ob Dravi, Gorišnica, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Cirkulane in Zavrč.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice