Po sinočnjem porazu Maribora se je novinarske konference namesto trenerja Darka Milaniča udeležil Zlatko Zahovič in očitno so slabi rezultati precej vplivali na njegovo razpoloženje.

Športni direktor NK Maribora Zlatko Zahovič je v odgovorih na novinarska vprašanja pošteno prestopil mejo dobrega okusa.

Ko je novinar časnika EkipaSN Dejan Mitrović, ki je pred kratkim v tragediji izgubil očeta, Zahoviča povprašal, kako je razočaran nad obiskom tekme s Krčani, je dobil dokaj neokusen odgovor:

»Ti hočeš samo provocirat. Počasi, sine moj. Koliko si star? Ne provociraj, daj eno lepo vprašanje. Tebi se je zgodila tragedija pred kratkim. Te je kaj izučila? Jaz bi rekel, da te ni. Še vedno hodiš provocirat, še vedno si nesramen. Dam ti sožalje, v življenju ni vse črno-belo. Lahko jaz rečem, da se ti je vrnilo v življenju, pa mislim, da se ti ni. Ne provociraj, sine, premlad si!«

Po tem odzivu so se na spletni strani Rtvslo.si že vprašali, ali je Zahovič po aferi Ibraimi dosegel novo dno v svoji komunikacij: »Na potezi je klub, ki se mora odločiti, kako bo, če bo, poskrbel za svoj ugled ter integriteto v prihodnje.«

Podobno se je na Zahovićev nastop odzvala slovenska tvitosfera.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice