Vir: revija Priložnosti v Sloveniji
V reviji Priložnosti v Sloveniji 2017-2018 je predstavljena tudi Obrtna cona Ormož.

V reviji Priložnosti v Sloveniji 2017-2018 je med drugim predstavljena tudi Obrtna cona Ormož. Lokacija nekdanje Tovarne sladkorja Ormož so opisali kot lokacijo z poslovnimi prostori in proizvodnimi objekti.

V reviji so zapisali, da ima ormoška cona več kot 22.000 kvadratnih metrov veliko območje, na katerih se nahajajo obstoječi objekti, logistične stavbe, poslovne prostore, skladišča, veliko parkirišče ter industrijsko železniško progo.

Ormoška obrtna cona se nahaja na vzhodnem delu Ormoža in je razdeljena na več parcel, območje pa se ureja po Odloku o lokacijskem načrtu za obrtno cono Ormož.

Kot je razvidno iz spletne strani Invest Podravje Slovenija, so v Obrtni coni Ormož predvidene številne različne dejavnosti, kot so proizvodnja na obrtni ravni, industrijska proizvodnja, živilsko predelovalna industrija, skladišče vseh vrst blaga, trgovina široke potrošnje na drobno in debelo, splošne storitve, tehnološki park, podjetniški inkubator, gostinstvo, sončna elektrarna na objektih in avtoport.

Celotno revijo Priložnosti v Sloveniji si lahko ogledate tukaj, Ormoška obrtna cona pa je predstavljena na 12. strani.

Preberite še

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice