Foto: Terme Ptuj (naravno pomlajevanje obraza z ultrazvokom s takojšnjim učinkom Med Visage)
December je mesec praznovanja in nešteto priložnosti za druženje, zato smo v tem času še toliko raje brezhibno urejeni. V Termah Ptuj se tega zavedajo, zato so zadnji mesec v letu posvetili sijaju in lepoti.

In čeprav zima morda zaradi nizkih temperatur ni vaš najljubši čas, boste po obisku njihovega Wellness centra Valens Augusta zagotovo spremenili mnenje.

V Termah Ptuj, ki ležijo v najstarejšem slovenskem mestu, vas tudi v hladnih mesecih čaka več kot deset bazenov, z nešteto možnosti za vodne vragolije in ustvarjanje trenutkov, ki se jih boste z nasmeškom na obrazu spominjali še dolgo.

Zdaj pa imate še dodaten razlog, da jih obiščete. V okviru 'Meseca sijaja in lepote' so namreč pripravili pisan nabor ugodnih ponudb izbranih tretmajev za mladost in lepoto obraza z vrhunsko kozmetiko Reviderm, za Dermapen nego za pomlajevanje kože obraza in vratu z mikroiglicami, za naravno pomlajevanje obraza z ultrazvokom s takojšnjim učinkom Med Visage in za tretmaje za  oblikovanje telesa s takojšnjim učinkom Med Contour.

Večina nas stremi k mladostnem videzu, za katerega smo večkrat pripravljeni poseči tudi po kemiji, nenaravnih dodatkih ali celo invazivnih posegih. A, če želite izgledati sveže in mladostno, lahko to dosežete tudi na bolj naraven način, kot to počnejo v Termah Ptuj, kjer uporabljajo najsodobnejše inovativne metode, ki omogočijo koži, da se obnovi in na naraven način pomladi sama.

Poživite telo s pilatesom, jogo in dihalnimi vajami

Poleg omenjenih programov se lahko v Termah Ptuj med prazniki sprostite ob edinstvenih masažah, poživite v ekskluzivnih termalnih kopelih, najamete zasebne suite s savno in jaccuzzijem ali obiščete njihov svet savn Flavia in se pogrejete v hladnih dnevih.

Termalna voda v vseh bazenih je naravni zdravilni faktor, za kar vam bo telo hvaležno. Slednjega lahko razgibate tudi ob vodenih vadbah pilatesa in joge, se sprostite z dihalnimi vajami, tretmaje v Wellness Centru Valens Augusta pa nadgradite še z obrazno jogo.

Nekaj je zagotovo, iz Term Ptuj boste odšli mlajši, kot ste bili ob prihodu, ustvarili boste nepozabne spomine s svojimi najbližjimi, v novo leto pa vstopili prerojeni in pripravljeni na nove zmage.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice