Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 226 klicev, od tega 64 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času so obravnavali tri nedovoljene prehode državne meje. Izpostavljajo, da so prijeli tudi osem tujcev, ki so želeli nedovoljeno prestopiti državno mejo.

Sinoči, nekaj po 22. uri, so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, na priklopnem tovornem vozilu turških registrskih oznak odkrili tri skrite državljane Afganistana, ki so želeli na tak način nedovoljeno vstopiti v državo. Vse tri so zavrnili na Hrvaško.

Danes, nekaj po 1. uri, so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, še na enem priklopnem tovornem vozilu turških registrskih oznak odkrili dva skrita državljana Afganistana, ki sta želela na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Tudi njiju so zavrnili na Hrvaško.

Policisti so še danes, okoli 5. ure, na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, v tovornem  vozilu turških registrskih oznak odkrili še tri skrite tujce, in sicer dva državljana Sirije in enega Iranca, ki so želeli na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Postopki s tujci še potekajo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice