Foto: arhiv naročnika
Eurospin bo od vsakega kupljenega zavoja barvnih kred namenil en evro za nakup šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin.

Eurospin že četrto leto sodeluje z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin.

Letos so se odločili dobrodelnosti dodati ustvarjalno noto, zato bodo za dobrodelnost namenili en evro od vsakega zaboja barvnih kred, ki jih lahko kupite v trgovinah Eurospin po vsej Sloveniji.

Risalni kotiček na Ptuju 4. septembra!

Da pa boste lahko s kredami, ko jih kupite, tudi risali, Eurospin v mestih po Sloveniji organizira risalne kotičke na njihovih parkiriščih.

Risalni kotiček bo pred Eurospinom Ptuj 4. septembra, od 14. do 18. ure.

Spremljajte obvestila na njihovi Facebook strani

Foto: arhiv naročnika

Zabava za vso družino in bogate nagrade

Poleg tega, da lahko tam preizkusite dobrodelne barvne krede, bodo vas in vaše otroke čakali tudi poligoni za trike s skirojem, kolesom ali rolerji ter moderiran družinski program z družabnimi igrami in plesom.

Organizirali bodo tudi zabavna družinska tekmovanja.

Ob zaključku vsakega druženja pa bo potekalo tudi nagradno žrebanje z bogatimi nagradami:

  • prva nagrada bo dekliško oziroma fantovsko kolo MTB in darilni bon za nakupe v trgovinah Eurospin Slovenija v vrednosti 100 evrov;
  • druga nagrada bo komplet skiro-čelada-nahrbtnik in darilni bon za nakupe v trgovinah Eurospin Slovenija v vrednosti 50 evrov;
  • tretja nagrada pa bo komplet šolski nahrbtnik-žoga in darilni bon za nakupe v trgovinah Eurospin Slovenija v vrednosti 20 evrov.

Dobrodelna akcija bo trajala do 31. oktobra 2021.

Pomagati je mogoče tudi z enkratno donacijo 5,00 evrov, in sicer s poslanim sms sporočilom SMEH5 na številko 1919. 

Foto: arhiv naročnika

Starejše novice