Sprva je kazalo, da nam pretijo močnejše nevihte, a se nas bo vreme očitno nekoliko usmililo. Kljub temu so popoldne tudi na Štajerskem možni posamezni nalivi.

Po napovedih vremenoslovcev bo danes sprejemljivo, predvsem popoldne bodo lahko nastajale plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 27 stopinj Celzija.

Nevihte bodo sprva nastajale nad hribovitimi predeli, zlasti na alpsko-dinarski pregradi, kasneje pa tudi drugje v notranjosti Slovenije, napovedujejo na portalu Neurje.si

Zaradi šibkih vetrov v višinah bo premikanje neviht počasno, nastajale bodo večinoma večcelične nevihte. Največja verjetnost za kakšno močnejšo nevihto je predvsem na vzhodu in jugovzhodu države. Možni so močnejši in dolgotrajnejši nalivi, močnejši sunki nevihtnega piša in drobna toča. Zvečer in v noči na petek se bo ozračje postopno umirilo.

Jutri zjutraj in dopoldne bo precej jasno. Popoldne pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju do 19, najvišje dnevne od 24 od 29 stopinj Celzija.

Vir: Neurje.si
Preberite še

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice