Slika je simbolična.
Že 15. leto zapored pod okriljem Društva študentov psihologije Slovenije poteka projekt, naslovljen Kako si?

Kako si? je celoletni izobraževalni projekt, ki poteka pod okriljem Društva študentov psihologije Slovenije.

Ob svetovnem dnevu duševnega zdravja, ki ga obeležujemo 10. oktobra, pa študentje organizirajo raznovrstne dogodke, ki so namenjeni ozaveščanju javnosti o pomenu duševnega zdravja.

Projekt letos organizirajo že petnajsto leto zapored. Vsako leto se izbere tudi osrednja tema projekta, na katero se potem navezujejo vsi dogodki, so organizatorji izpostavili na svoji Facebook strani. 

Ozaveščanje o pomenu skrbi za duševno in telesno zdravje

Naslov letošnjega projekta se glasi Kako si? Usklajeno z duhom in telesom.

V tednu okrog dneva duševnega zdravja v oktobru se bodo zvrstila predavanja, okrogle mize, delavnice in drugi dogodki na temo povezanosti duševnega in telesnega zdravja.

Glavni namen je ozaveščati o pomenu skrbi tako za duševno kot tudi telesno zdravje, zdravem načinu življenja in sprejemanju samega sebe. V okviru programa bodo predstavili strokovna predavanja in druge aktivnosti, ki zajemajo oba vidika zdravja ter pripomorejo k večjemu blagostanju posameznika, izpostavljajo organizatorji. 

Dogodki bodo potekali med 6. in 16. oktobrom 2022 v živo v Ljubljani in v Mariboru ter preko spleta. Vsi dogodki s strokovno vsebino bodo brezplačni, a se bo nanje potrebno prijaviti. Celoten program bo znan kmalu. 

Za več informacij spremljajte njihovo Facebook stran

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice