Vremenoslovci za danes popoldne napovedujejo možnost neviht, a konec tedna bo še minil v poletnem duhu. Z novim tednom pa nas čaka preobrat, kot kaže se bo začelo jesensko vreme.

Danes popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 32 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci. Ponoči se bo oblačnost od vzhoda povečala, v notranjosti Slovenije bodo občasno krajevne padavine in posamezne nevihte.

Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 stopinj, na Primorskem vse do 32. Tudi sobota in nedelja bosta minila v poletnem slogu. Ogrelo se bo vse do 30 stopinj, zato pa velika sprememba prihaja z začetkom prihodnjega tedna.

Ohladitev na zgolj 19 stopinj

Po modelski napovedi meteorološkega portala Accuweather bodo ozračje v ponedeljek ohladile nevihte. Temperature se bodo spustile za več kot 10 stopinj in v torek čez dan napovedujejo največ 19 stopinj Celzija.

Podobno vreme se bo nadaljevalo kar dva tedna. Temperature bodo le nekaj stopinj nad 20 stopinj, tudi deževalo bo. Takšno vreme bo kot kaže trajalo vsaj dva tedna v septembru. Ja, poletja je konec. Jesen trka na vrata.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice