FOTO: Damjan Trafela
Praznični in zimski čas na Ptuju bo zaznamovalo tudi drsališče

Barbara Ferčič iz kabineta županje sporoča, da bo v prazničnem in zimskem času na voljo drsališče, ki bo na dvorišču minoritskega samostana odprto od 21. decembra do konca januarja prihodnje leto. »Drsališče z ledom bo na Minoritskem trgu 1 veliko 200 kvadratnih metrov in bo namenjeno zlasti otrokom in mladostnikom,« je zapisala Fečičeva.

Dogovor o dodatni zimski in praznični ponudbi v mestu

Ptujska mestna občina je dogovor o vzpostavitvi drsališča kot dodatno zimsko in praznično ponudbo v mestu dosegla v sodelovanju z več ustanovami in podjetji. Cestno podjetje Ptuj je sponzor drsališča, njegove postavitve in obratovalnih stroškov, Javne službe Ptuj ga bodo upravljale, minoriti so posodili svoje dvorišče ter Zavod za turizem Ptuj, sicer organizatorjem Ptujske pravljice. Drsališče bo delovalo od 21. do 31. decembra, razen 24. in 25. decembra ter 1. januarja.

Simbolično bo treba plačati le drsalke

Drsanje bo brezplačno, simbolična cena za izposojo drsalk pa bo znašala 1 evro. Bo pa drsališče obratovalo od 21. decembra do 6. januarja od 10. ure do 20.30; od 7. do 31. januarja pa med 14. uro in 20.30. 
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice