Bralci Ptujinfo izbirate najboljši krof na Ptuju. Oddajte glas za lokal, restavracijo ali pekarno, kjer se po vašem mnenju lahko pohvalijo z najboljšim krofom na Ptuju.

Krofi so v pustnem času nepogrešljiv priboljšek, ki ne sme manjkati na krožniku. Ti so lahko različni po izgledu kot tudi po okusu. A vendar ima vsak od nas svoje priljubljen kotiček, kjer spečejo najboljše krofe na Ptuju.

Najdimo ta kotičke na Ptuju! Bralci Ptujinfo izbirate najboljši ptujski krof. Oddajte glas za lokal, restavracijo ali pekarno, kjer po vašem mnenju pripravljajo najboljše krofe. Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

V spodnji vprašalnik vnesite poljuben lokal, restavracijo ali pekarno, ki se po vašem mnenju lahko pohvali z najboljšim krofom na Ptuju.

Kako najdemo najboljši krof po izboru bralcev Ptujinfo?

Predloge za naj krof na Ptuju bomo zbirali do tega četrtka, 20. februarja, do polnoči, nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali deset predlogov, ki ste jih največkrat omenili. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Ptujinfo!

Med izbranimi predlogi boste od petka, 21. februarja, pa do nedelje, 23. februarja, do polnoči, lahko glasovali za najboljši krof po vašem izboru!

Najboljši krof na Ptuju po izboru bralcev Ptujinfo bomo razglasili v torek, 25. februarja, zvečer.

Tri, štiri ... Naj se lov za najboljši krof na Ptuju po izboru bralcev Ptujinfo prične!

Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Ptujinfo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice