Slika je simbolična.
Če jesen nakaže vonj po kostanjih, pa v veselem decembru premraženi noski zaznajo vonj po kuhanem vinu. Kje postrežejo najboljšega?

Nobena pijača pozimi ne pogreje tako, kot pogreje kozarček kuhanega vina na stojnici ali v gostinskem lokalu. Pod prazničnimi lučkami ima to še poseben čar.

Naj je belo ali rdeče, vsak ima lokal, stojnico, kmečki turizem, kamor najraje zavije na 'kuhančka'.

Od kot se vije najslajši vonj? Kje pripravljajo naj kuhano vino? 

V uredništvu Ptujinfo izbiramo naj kuhano vino na Ptuju in okolici. Sodelovanje je preprosto. V spodnji vprašalnik vnesite lokal, stojnico, kmečki turizem, ki po vašem mnenju postreže najboljše kuhano vino pri nas. 

Bralci Ptujinfo izbirate najboljše kuhano vino pri nas. Izpolnite spodnji vprašalnik in s predlogi pomagajte najti tisti lokal, kmečki turizem ali stojnico, ki pripravlja naj kuhano vino. 

Kako izberemo naj kuhano vino? 

Zbiranje predlogov za naj kuhano vino traja do ponedeljka, 19. decembra, do polnoči. V uredništvu bomo nato izmed vseh predlogov zbrali največkrat predlagane lokale, kmečke turizme, stojnice. 

Za tem boste ponovno na vrsti vi. Predlogi, ki jih boste predlagali največkrat, bodo šli na glasovanje. Tisti z največ glasovi bo tako prejel laskavo titulo ponudnika naj kuhanega vina po izboru bralcev Ptujinfo

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice