Bralci Ptujinfo izbirate najboljši sladoled na Ptuju ali v okolici. Oddajte glas za vašega najljubšega sladoledarja!

V uredništvu Ptujinfo.com začenjamo z akcijo, v kateri boste bralci izbrali najboljši sladoled v mestu. Sodelovanje je preprosto. V spodnji vprašalnik vnesete poljubno slaščičarno oziroma sladoledarja, ki ima po vašem mnenju najboljši sladoled v Mariboru. 

Zbiranje predlogov poteka do četrtka, 24. maja, do polnoči, in že bomo korak bližje najboljšemu sladoledu na Ptuju in v okolici po izboru bralcev Ptujinfo. 

V spodnji vprašalnik vnesite poljubnega sladoledarja, ki se po vašem mnenju lahko pohvali z najboljšim sladoledom na Ptuju ali v okolici! Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Kako najdemo najboljši sladoled po izboru bralcev Ptujinfo?

Predloge za naj sladoled po izboru bralcev na Ptuju ali v okolici bomo zbirali do te četrtka, 24. maja, do polnoči, nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali 10 sladoledarjev, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Ptujinfo!

Med izbranimi predlogi boste od četrtka, 24. maja, pa do srede, 30. maja (do polnoči), lahko glasovali za najboljši sladoled po vašem izboru!

Najboljši sladoled na Ptuju ali v okolici po izboru bralcev Ptujinfo bomo razglasili v četrtek, 31. maja, zvečer.

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali v iskanju naj sladoleda po izboru bralcev Ptujinfo, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri ... Naj se lov za najboljšim sladoledom na Ptuju in v okolici po izboru bralcev Ptujinfo prične!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice