Kuhano vino je zagotovo eden izmed nepogrešljivih elementov prazničnega decembra. V uredništvu Ptujinfo začenjamo akcijo, v kateri bralci izbirate najboljše kuhano vino v mestu.

Decembra si ne moremo predstavljati brez kuhanega vina. Naj bo belo ali rdeče, v prazničnih dneh si večina z njim rada ogreje srce. Ob stojnicah na predbožičnih sejmih in drsališčih tudi lokali v prazničnem mesecu prodajo velike količine kuhanega vina. 

V uredništvu Ptujinfo iščemo najboljše kuhano vino na Ptuju. Zanima nas, kateri lokal ali stojnica streže najboljše kuhano vino v mestu.

Začenjamo z zbiranjem predlogov. V spodnji vprašalnik oddajte svoj predlog, kje po vašem mnenju strežejo najboljše kuhano vino na Ptuju.

Kako bomo izbrali naj kuhano vino na Ptuju?

Pot do naziva najboljšega kuhanega vina na Ptuju je naslednja. Do petka, 13. decembra, do polnoči, zbiramo predloge, nakar bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali tiste lokale in stojnice, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Ptujinfo, ki boste med danimi predlogi glasovali za lokal, kje strežejo najboljše kuhano vino na Ptuju.

Tri, štiri … Naj se lov za najboljše kuhano vino na Ptuju po izboru bralcev Ptujinfo začne!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice