Znova smo prebrskali po trgu prostih delovnih mest in izbrali nekaj bolj zanimivih. Preverite, morda pa katero izmed njih čaka ravno na vas.

Vodja gradbišča

Podjetje Lumar išče vodjo gradbišča, ki bo samostojno in odgovorno koordiniral izvedbe objektov Lumar in z njimi povezanih procesov.

Izkušeni računovodja oziroma bilancist

Skupina Elrad, ki navdušuje s tehnološko vodilnimi izdelki in storitvami na področju elektrotehnike, v matičnem podjetju v Gornji Radgoni in v hčerinskih družbah v Srbiji, na Kitajskem in v Mehiki, zaposluje že več kot 1700 sodelavcev. 

V oddelku računovodstva iščejo izkušenega in energičnega kandidata ali kandidatko z dobrim poznavanjem računovodskih standardov in davčne zakonodaje

Voznik tovornega vozila – dostavljalec

Uspešno trgovsko podjetje zaradi povečanega obsega dela v svoje vrste vabi več kandidatov za delovno mesto voznika tovornega vozila - dostavljalca na območju Ptuja.

Veterinar

V veterinarski ambulanti Šantl medtem lahko poskrbite za zdravje in dobrobit živali. Pravega kandidata tam čaka delo na terenu, v ambulanti za male živali ter v ambulanti za konje.

Novinar/Urednik

Hodite po mestu z odprtimi očmi, radi fotografirate zanimive stvari in vas zanima lokalna problematika? Potem se pridružite naši družini regionalnih spletnih medijev, ki išče urednika in novinarje ter ustvarjalce multimedijskih vsebin na spletu, s poudarkom na lokalnih novicah z območja Ljubljane.

Višji svetovalec za področje cestnega prometa in komunalne prispevke

Če vas zanima področje cestnega prometa in komunalnih prispevkov, vam priložnost ponujajo v Mestni občini Murska Sobota. Potrebovali boste visokošolsko izobrazbo in štiri leta delovnih izkušenj. 

Zdravstveni administrator

V Splošni bolnišnici Murska Sobota potrebujejo pomoč pri izvajanju administrativnih del. Od kandidatov pričakujejo desetprstno slepo tipkanje in šest mesecev delovnih izkušenj.

Kemik

Z izobrazbo s področja kemije pa se lahko zaposlite tudi v podjetju za gradbene storitve in trgovino Slikoplast - Čeh. Delovne naloge obsegajo izvajanje citracij, kontrolo kopeli, vodenje dnevnikov o kemikalijah ter preverjanje končne kakovosti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice