Iz Policijske uprave Maribor so sporočili nova imena, ki stopajo v čevlje komandirjev policijskih postaj in Sektorja uniformirane policije Policijske uprave Maribor.

Na Policijski upravi Maribor je v letošnjem letu prišlo do več kadrovskih sprememb pri vodstvenih delavcih, novi ljudje so se zavihteli tudi na čelo nekaterih policijskih postaj in Sektorja uniformirane policije Policijske uprave Maribor.

Komandir Policijske postaje Ptuj je postal Aleksander Lubej, ki je doslej to postajo vodil po pooblastilu generalne direktorice policije Tatjane Bobnar

Novi komandir Policijske postaje Podlehnik je z današnjim dnem postal Srečko Artenjak, ki je bil do sedaj komandir Policijske postaje Lenart. Dosedanji komandir podlehniške policijske postaje Uroš Kušar pa je z današnjim dnem stopil na čelo Policijske postaje Slovenska Bistrica.

Spremembe tudi drugod

Policijsko postajo Lenart od danes naprej po pooblastilu vodi Beno Matjašič, pomočnik komandirja Policijske postaje Lenart.

Vodja Sektorja uniformirane policije Policijske uprave Maribor je postal Aleš Hanžekovič, ki je doslej ta sektor vodil po pooblastilu generalne direktorice policije. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice