Tim Kores je v makedonskem Ohridu naletel na zapuščeno psičko z osmimi mladiči in takoj stopil v akcijo.

Radijski voditelj Tim Kores Kori se je oglasil z dopusta, kjer je pred svojim blokom v Ohridu v Makedoniji pod zapuščeno prikolico našel psičko in osem mladičev, starih okoli dva tedna.

»Ker vsako leto hodim sem na dopust, vem, da so prepuščeni milosti in predvsem nemilosti ulice, kar pomeni, da jih ne bo več dolgo med živimi,« je ob tem zapisal.

Kori se je vrgel v akcijo: poskrbel za hrano, na lastne stroške uredil potne liste, cepljenja, potrdila in čipe, sedaj pa jih želi pripeljati iz Makedonije. 

Išče se začasen dom!

Pri tem pa potrebuje pomoč, nekoga, ki bi »tem revčkom, mami in mladičkom, nudil začasen dom, dokler ne bodo dovolj stari, okoli 2 mesecev«, medtem pa bo Kori »naredil vse, da dobijo dom«. 

Kori, ki se z dopusta in s psički vrača 17. avgusta, jim te možnosti ne more ponuditi, obljublja pa, da je psička prijazna, lepa, neagresivna in zelo pametna, a hkrati tudi prestrašena. 

»Zato če se vas je to vsaj malo dotaknilo, dajte delit te informacije, dajte koga poklicat, povedat, karkoli, samo da zaokroži!! Plis!!! 
Lastnoročno pripeljem, vse uredim, samo da jim najdemo začasni in potem stalni dom!! Hvala vam 100x!!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice