FOTO: Gasilska brigada Maribor
V ponedeljek se je na podravski avtocesti Draženci-Maribor zgodila prometna nesreča, v kateri je ugasnilo življenje 36-letnika iz okolice Ptuja. Nekaj okoliščin prometne nesreče je že znanih.

Po poročanju Slovenskih novic naj bi ponedeljkovo prometno nesrečo s smrtnim izidom povzročil 40-letni ptujski podjetnik. Na sopotnikovem sedežu naj bi umrl njegov 36-letni sodelavec, doma iz okolice Ptuja.

Domnevni povzročitelj ponedeljkove prometne nesreče je na svojem Facebook profilu večkrat delil fotografije in posnetke dobrih avtomobilov in števca svojega avtomobila, ki kaže tudi 270 kilometrov na uro.

Očividec prometne nesreče je za Slovenske novice povedal, da naj bi povzročitelj prometne nesreče vozil zelo hitro, bojda več kot 250 kilometrov na uro. V tovornjak pred seboj naj bi se zaletel brez slehernega zaviranja.

FOTO: Facebook

V prometni nesreči že izgubil nogo, a je hitrost oboževal še naprej

Gasilce Gasilske brigade Maribor je presenetilo, ko so v karamboliranem vozilu našli bergle.

Leta 2007 je namreč takrat 21-letni domnevni povzročitelj ponedeljkove prometne nesreče v prometni nesreči z motorjem utrpel zlom leve goleni. V Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj so mu nekaj dni zatem zaradi zapletov in grozeče sepse levo nogo pod kolenom amputirali.

Ptujčan je takrat proti ptujski bolnišnici vložil tožbo zaradi malomarnosti in nestrokovnega ravnanja. Zahteval je dobre tri milijone evrov odškodnine, dobil naj bi 474.000 evrov.

FOTO: Gasilska brigada Maribor

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Kaplja (nepreverjen)

Eni si dajo odrezati roko za keš od zavarovalnine, drugi se igrajo bombe na cesti...prav vsak trenutek vas lahko v SLO nasadi takšen gangster.

X (nepreverjen)

Leta 2007 je bil star 21, zdaj 12 let kasneje pa ze 40..? ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Svasta

Leni (nepreverjen)

Enkrat nor, vedno nor

Starejše novice