Švedski trgovec bo 25. februarja skupaj s spletno trgovino in poslovalnico v Ljubljani odprl tudi prevzemno mesto v Mariboru. Preverili smo, kaj je do zdaj znanega o Ikeinem prevzemnem mestu v štajerski prestolnici.

Ikea bo 25. februarja odprla svojo spletno trgovino v Sloveniji in na spletni strani sprejela prve kupce. Še isti dan se bo odprla tudi fizična trgovina v Ljubljani, če bodo to dovoljevali epidemiološki ukrepi. Od tedaj bo po spletu naročene izdelke možno prevzeti tudi v Mariboru.  

Že 9. februarja je na spletnem naslovu www.ikea.si lansirala maloprodajno spletno mesto, kjer si obiskovalci že lahko ogledajo več kot 9500 izdelkov za opremo doma, s 25. februarjem pa jih bo mogoče tudi kupiti.

Ikeo smo povprašali, kje v Mariboru se bo nahajalo prevzemno mesto in kakšna bo velikost? Informacij o tem nam zaenkrat še niso izdali.

Odgovorili so, da bodo podrobnejše informacije o prevzemnem mestu v Mariboru z veseljem podali, ko bodo bliže začetku poslovanja v Sloveniji.

Bolj zgovorni so bili v nekdanjem Planet Tušu na Studencih, ki se po novem imenuje Ikona center. Za časnik Večer so izdali, da bo Ikeino prevzemno mesto v njihovih prostorih. Razprostiralo se bo na 900 kvadratnih metrih, tam pa naj bi imeli tudi razstavni salon.

Fizične prodaje ali restavracije na tem mestu ne bo

Na prevzemnem mestu v Mariboru bodo kupci lahko izdelke naročene prek spleta prevzeli po nižjih cenah dostave.

Na prevzemnem mestu ne bo mogoče kupovati izdelkov in tam tudi ne bo restavracije

Kot so pojasnili, bo na prevzemnem mestu v Mariboru zaposlenih pet sodelavcev.

Zakaj je pohištveni velikan izbral ravno Maribor? 

»Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in vse od prvega dne želimo biti še bolj dostopni našim strankam v tem delu države,« so povedali.

V Ikei dodajajo, da obstaja možnost, da v prihodnosti dodajo še več lokacij. Po začetku poslovanja namreč puščajo odprta vrata za nove možne lokacije za njihove prevzemne točke.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice