Ste ga videli?
Na Policijski upravi Celje so potrdili, da pogrešanega iščejo že dva dni.

»Dva dni je že pogrešan moj brat Vid, zato bi vas prosila, če ga je kdo zasledil v okolici Vuzenice, Mute, Radelj ob Dravi, Sv. Vida, Vuhreda, Dravč ... Bilo kje ... Če ga je kdo zasledil, naj prosim sporoči na Policijsko postajo Radlje ob Dravi ali naj moj telefon,« se glasi obupani poziv mlade uporabnice družbenih omrežij.

Na Policijski upravi Celje so potrdili, da 20-letnega pogrešanega, ki je suhe postave in visok 165 centimetrov, iščejo že dva dni. Za zdaj še brez uspeha.

»Do sedaj je pes zavohal sledi v gozdu, na območju Šentjanža nad Dravčami,« je še zapisala sestra pogrešanega, ki dodaja, da naj bi iskanje s pomočjo psov nadaljevali v soboto.

Po besedah sestre pogrešanega obstaja verjetnost, da se 20-letnik nahaja v okoliških gozdovih ali kmetijah: »Zato tudi prosim ljudi, da na kmetijah pregledujejo lope in podobno. Rabili bi drone, pse, ki zaznavajo pogrešane, saj tu je res veliko gozda.«

Ste ga videli?

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, je 20-letni Vid Sekolovnik iz Vuzenice pogrešan od 14. aprila. Nazadnje so ga videli v sredo zjutraj, ko je odšel od doma.

Vid je visok okoli 170 centimetrov. Je vitke postave in ima na paž pristrižene rjave lase.

Vse, ki so ga opazili, policisti prosijo, da to sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi 02 887 06 00, na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Petra Ažman (nepreverjen)

Prijeten glasbenik

Starejše novice