Cepljenje bo potekalo v Domu krajanov Breg oziroma stari koruzjak.
Zdravstveni dom Ptuj nadaljuje z množičnim cepljenjem proti koronavirusu.

Minister za zdravje Janez Poklukar je ob obisku v Novi Gorici napovedal mobilizacijo vseh razpoložljivih zmogljivosti za cepljenje proti covidu-19. Med drugim je napovedal oblikovanje mobilnih cepilnih enot.

Te bodo z delom začele v Mariboru in na Ptuju. Poudaril je, da je cepljenje privilegij, zato je ljudi pozval, naj ga v čim večji meri izkoristijo.

Cepiva je po Poklukarjevih navedbah dovolj, zato so tudi sprostili naročanje na cepljenje, hkrati je mogoča izbira cepiva.

Tako boste na cepljenje s cepivom po izbiri lahko Ptujčani in Ptujčanke prišli v ponedeljek, 28. junija, med 11.00 in 14.45. Cepljenje bo potekalo v Domu krajanov Breg oziroma starem koruzjaku. 

Izbirali boste lahko med cepivi AstraZeneca, Pfizer in Johnson & Johnson. 

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Bojc (nepreverjen)

Ne vem ljudje kaj imate pri cepljenju za razmišljat!Iz dneva v dan je med že cepljenimi državami kakor tudi pri nas manj okužb,tudi smrti!Nehajte prebirat tu gor na spletu pisanje zahojenih primitivcev,ki želijo Sloveniji le slabo!Zanalašč pišejo same laži,sami pa so bili prvi v vrsti ko se je pričelo s cepljenjem!Lep primer je v Sloveniji Prekmurje!

dejan svinskoglavi (nepreverjen)

za jih je šmarnica

Starejše novice