V mariborskem Europarku bodo že s prvimi dogodki v novem letu poskrbeli za nepozabno doživetje.

V torek, 15. januarja, bo obiskovalce, predvsem pa obiskovalke največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji razveseljeval priljubljeni slovenski pevec, ki ga poznamo po hitih Smeh in solze, Iz pekla do raja, Soba 102, Ob tebi bom ostal in številnih drugih. Na osrednjem prireditvenem prostoru bo namreč od 18. ure dalje potekal takoimenovan Meet & greet z Janom Plestenjakom.

Spoznajte priljubljenega Jana Plestenjaka

Med enournim druženjem se bodo oboževalci lahko z Janom fotografirali, priljubljeni pevec pa bo tudi podpisoval zgoščenke. Poleg tega bodo vsi obiskovalci lahko na ta dan izpolnili nagradni letak in sodelovali v kar dveh nagradnih igrah. V Europarku bodo namreč izžrebali srečneža oziroma srečnico, ki ji bo Jan podaril osebni koncert na domu.

Poleg tega se bodo vsi sodelujoči z oddanim letakom potegovali tudi za 50 vstopnic za obisk Janovega valentinovega koncerta v mariborski dvorani Tabor, ki bo potekal v petek, 15. februarja. V Europarku tako prihodnji torek ne bo manjkalo priložnosti, da se oboževalci s pevcem, ki je v preteklem letu obeležil 25 let svoje kariere, srečajo v živo in si zagotovijo priložnost za še eno njegovo glasbeno poslastico. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice