Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali najbolj luksuzna stanovanja, ki so trenutno naprodaj na Ptuju. Predstavljamo pet najdražjih ptujskih stanovanj, ki trenutno iščejo kupca.

Trisobno stanovanje pri Ljudskem vrtu za 119.900 evrov

Ob trim stezi nad Osnovno šolo Ljudski vrt je v večstanovanjskem objektu naprodaj pritlično trisobno stanovanje.

Stanovanje meri okoli 82 kvadratnih metrov, pripadajo pa mu še okoli 12 kvadratnih metrov velik atrij oziroma zelenica s skalnjakom, lastna garaža v izmeri okoli 15 kvadratnih metrov in klet v izmeri 2,5 kvadratnega metra.

Stanovanje so pred nekaj leti renovirali, ponaša se z odbojnimi senčili, švedskimi stenskimi oblogami, protivlomnimi vrati in tako dalje.

Meščansko stanovanje z nekdanjo Kolnkišto za 115.000 evrov

V ptujskem starem mestnem jedru je naprodaj stanovanje v meščanski hiši pod grajskim gričem. Štirisobno stanovanje meri okoli 183 kvadratnih metrov in se razprostira na treh etažah.

S stanovanjem se prodaja tudi klet v izmeri okoli 95 kvadratnih metrov, ki je v preteklosti služila kot lokal Kolnkišta, je pa zaradi svoje izgradnje zelo primerna tudi za vinsko klet.

Stanovanje se ponaša z višjimi stropovi, oboki, sončno lego in balkonom s pogledom na Ptujski grad.

Sodobno opremljeno stanovanje na obrobju Ptuja za 115.000 evrov

Na obrobju Ptuja se v prvem nadstopju večstanovanjskega objekta prodaja trisobno stanovanje v izmeri okoli 83 kvadratnih metrov.

Stanovanju pripadajo še osem kvadratnih metrov velika lopa za hrambo koles in ostale opreme, dve parkirni mesti, del zelenice ob hiši in manjši skupni prostor.

Stanovanje se ponaša z moderno opremo in klimo ter je temeljito energetsko sanirano.

Prenovljeno stanovanje v mestnem jedru za 113.000 evrov

V ptujskem mestnem jedru je naprodaj stanovanje v prvem nadstropju poslovno-stanovanjskega objekta. Prenovljeno dvosobno stanovanje meri 78 kvadratnih metrov.

Prodaja se z vso moderno opremo in je hitro vseljivo.

Stanovanje na izjemni lokaciji nima balkona in kleti, se pa ponaša s klimo, temeljito energetsko sanacijo in talnim ogrevanjem na mestni plin.

Stanovanje v Rabelčji vasi za 109.000 evrov

V Rabelčji vasi na Ptuju se prodaja trisobno stanovanje v drugem nadstropju stanovanjskega bloka.

Meri 86 kvadratnih metrov, pripadata pa mu še šest kvadratnih metrov velik balkon in devet kvadratnih metrov velika klet. Neposredno ob stanovanju je še skupna sušilnica.

Iz dnevnih prostorov stanovanja se pogled odpira na zeleno okolico, Ptujski grad in Panoramo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice