Slika je simbolična.
Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj na Ptuju in v okolici. To je pet najdražjih stanovanj, ki trenutno iščejo kupca.

Obnovljeno staromeščansko stanovanje v središču Ptuja za 160 tisočakov

V samem središču Ptuja se prodaja popolnoma obnovljeno staromeščansko stanovanje, ki meri 93 kvadratnih metrov. 

Gre za trisobno stanovanje, ki ima tudi teraso. Ogrevanje je urejeno na plinsko peč.

Vir: nepremicnine.net

Dvosobno stanovanje za 113 tisoč evrov

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju poslovno-stanovanjskega objekta v mestnem središču. Zgrajeno je bilo leta 1961, leta 2016 pa deležno popolne obnove. Stanovanje se prodaja z vso opremo.

Za vhodnimi vrati je hodnik, kjer je na levo ena soba in kopalnica s straniščem, naravnost kuhinja z jedilnico in sončnim dnevnim prostorom, na desno pa spalnica. Na celotnem objektu je bila narejena temeljita energetska sanacija.

Vir: nepremicnine.net

Trisobno stanovanje z lepim razgledom je lahko vaše za 110 tisočakov

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju objekta, ki je bil zgrajen leta 1985. Stanovanje ima balkon, od koder je čudovit razgled na Ptujski grad. 

Na objektu je bila v letu 2009 zamenjana strešna kritina, fasada je izolacijska, stanovanje pa je dodatno izolirano na površinah, ki mejijo na neogrevane prostore. Parkiranje je možno pred objektom.

Vir: nepremicnine.net

Za 103 tisočake naprodaj obnovljeno meščansko stanovanje

Na Ptuju, v starem delu mesta, je naprodaj popolnoma obnovljeno in opremljeno meščansko stanovanje. Trisobno stanovanje se nahaja v prvem nadstropju meščanske hiše, zgrajene leta 1634.

Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2008 in je pod spomeniškim varstvom. Stanovanju pripada še shramba ter v pritličju urejen prostor, primeren za delavnico ali pisarno.

Vir: nepremicnine.net

Obnovljeno trisobno stanovanje v mestnem središču za 100 tisoč evrov

V starem mestnem jedru Ptuja je v drugem nadstropju poslovno-stanovanjske stavbe iz leta 1820, naprodaj trisobno stanovanje, velikosti 116,4 kvadratne metre. Stanovanje se prodaja opremljeno. 

Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2005 in je zanimiva kombinacija sodobnega s pridihom preteklosti. Leta 2012 je bilo v celoti obnovljeno ostrešje in pročelje hiše. Tako, kot vse hiše v mestnem središču, je tudi ta pod spomeniškim varstvom.

Vir: nepremicnine.net

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice