Foto: nepremicnine.net
Predstavljamo najbolj luksuzne hiše, ki jih je trenutno mogoče kupiti na Ptuju in v okolici. Trenutno najdražja hiša v Sloveniji stane 4,5 milijona evrov. Pa najdražja hiša na Ptujskem?

Pregledali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in za vas poiskali luksuzne stanovanjske hiše, ki so trenutno naprodaj na Ptuju in v njegovi okolici.

Predstavljamo pet najdražjih hiš, ki so trenutno naprodaj. Za najcenejšo od njih bo treba odšteti slabega pol milijona evrov, za najdražjo pa več kot poldrugi milijon evrov.

Vila v Krčevini pri Vurbergu za 1,6 milijona evrov

V Krčevini pri Vurbergu se sredi neokrnjene narave prodaja nadstandardna stanovanjska vila. Hiša meri 450 kvadratnih metrov, pripada ji še približno dva hektarja veliko posestvo.

Vila ima sončno lego in odprt pogled na posestvo, to pa je primerno tudi za vzrejo domačih živali, konjerejo, butični turizem in podobno.

Vila se ponaša z razkošnim stopniščem, ki povezuje pritličje in mansardo. Ima tudi garderobno sobo, sobo za goste, fitnes, kabinet, utility in pokrito teraso. Ogrevanje je urejeno na kamin in s talnim gretjem. Vse pohištvo je masivno in izdelano po meri.

Vila na Ptujski Gori za 650 tisočakov

Na mirni lokaciji v neposredni bližini Ptujske Gore je že dalj časa naprodaj 460 kvadratnih metrov velika razkošna vila. Ponuja pogled na hribovja in gorovja, obenem pa je v bližini avtoceste.

Vili pripada še slab hektar terasastega zemljišča, ograjenega z ograjo.

Vila se ponaša s klimo, talnim gretjem, kaminom, alarmnim sistemom, vinsko kletjo za okoli 700 steklenic, pisarno ter številnimi umetninami in lesenimi skulpturami.

Nadstandardna hiša v Tibolcih za pol milijona evrov

V Tibolcih, na točki s panoramskim razgledom v občini Gorišnica, se prodaja hiša v izmeri 500 kvadratnih metrov. Hiša je razdeljena v tri etaže, povezuje jih leseno stopnišče.

Stavbi pripada več kot 2.000 kvadratnih metrov stavbnih in kmetijskih zemljišč, na njih so tudi sadovnjaki in štirje vrtovi.

Hiša se prodaja opremljena, s po meri izdelanim pohištvom. Odlikujejo jo še krušna peč, klima, talno gretje in vinska klet z bogato zbirko. Prodajalci zagotavljajo še: »V bližini je letališče, kjer lahko svoja letala shranijo tudi zasebniki.« Nepremičnina se prodaja že vsaj od leta 2017.

Luksuzna hiša v Rabelčji vasi za 490 tisočakov

Na vrhu griča v naselju Rabelčja vas na obrobju mesta Ptuj se prodaja trietažna hiša z notranjim bazenom. Stavba meri 465 kvadratnih metrov.

Hiši pripada okoli 3.500 kvadratnih metrov s cipresami obdanega zemljišča.

Hiša je bila zgrajena leta 1999 in ima kamin, zunanja senčila na električni pogon, kovano ograjo z daljinskim upravljanjem in tako dalje, pravkar urejajo še toplotno črpalko z vrtino.

Moderna hiša v Mestnem Vrhu za 490 tisočakov

V ptujskem Mestnem Vrhu se prodaja 425 kvadratnih metrov velika moderna hiša na odlični lokaciji. Pogled seže do Ptujskega gradu in Ptujskega jezera.

Hiši pripada še okoli 2.000 kvadratnih metrov zemljišča, lepo zasajenega in urejenega.

Hišo odlikujejo razgibana gradnja v več nivojih, zaobljene linije, veliko steklenih površin in ravna strea. Dnevna soba se ponaša s stekleno steno in panoramskim razgledom. Hiša obsega tudi garderobno sobo, shrambo in prostorno vinsko klet.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice