Na Štajerskem se v zadnjem času oddaja in prodaja kar nekaj gostinskih lokalov. Nekateri od njih že dalj časa čakajo na novega lastnika, drugi so na voljo za oddajo nedolgo nazaj.

Gostišče v objemu narave

Le nekaj kilometrov od centra Ptuja se v neokrnjeni naravi oddaja skoraj 600 kvadratnih mestrov veliko gostišče, za katerega bo mesečno potrebno odšteti 1.500 evrov. Gre za Knezov ribnik, ki je edinstveno in izjemno priljubljeno gostišče s tradicijo se nahaja ob čudovitem ribniku, obdano je z gozdom in ponuja čudovit pogled na vinograde.

Privlačen prostor ponuja priložnost za odlična kulinarična doživetja, prijetno druženje in sproščeno rekreacijo v naravi, piknike za večje skupine, praznovanja porok in drugih družabnih dogodkov v prelepem naravnem okolju. Ribnik daje prostoru še dodaten čar in romantiko.

Več o tem poslovnem prostoru si lahko ogledate tukaj.

Foto: Nepremicnine.si

V središču Maribora se oddaja gostinski lokal Vinag

Odslej ste lahko najemnik znanega gostinskega lokala Vinag, ki se nahaja na vogalu med Trgom svobode in Trgom generala Maistra.

Prostori so prenovljeni in sestavljeni iz večnamenskih dvoran, degustacijskega prostora in trgovine. Skozi njih je vhod v znamenito Vinagovo vinsko klet, ki pa ni del najema. Več o gostinskem lokalu, katerega najemnina znaša 10 evrov na kvadratni meter, si lahko ogledate tukaj.

FOTO: Mediaspeed

Nekdanja mesarija Bolarič

Oddaja se tudi gostinski lokal, v katerem je dolga leta delovala mesnica Bolarič.

Lokal, ki se nahaja na Jurčičevi ulici v Mariboru, ima urejeno opremljeno restavracijo s kuhinjo v kletni etaži, pritličju in prvem nadstropju. Za ta lokal bo mesečno potrebno odšteti kar 4.500 evrov na mesec.

V drugi etaži je izvedna manjša popolnoma nova stanovanjska enota s teraso, velik del pa je še nedokončan, kar dopušča izgradnjo dodatnih kapacitet. Objekt je primeren tudi za hostel ali podobno storitveno dejavnost. Več o tem gostinskem lokalu si lahko ogledate tukaj.

Gostinski lokal ob Dravski promenadi

Uživate ob pogledu na Dravo? Sedaj lahko na Lentu vzamete v najem gostinski lokal, velik 40 kvadratnih metrov, za katerega boste mesečno odšteli 300 evrov najemnine.

Lokal je bil do sedaj v uporabi kot gostinski lokal oziroma kot lokal s falafli, možno pa bi ga bilo nameniti tudi za kozmetični, masažni ali frizerski lokal.

Pred lokalom je prostora za skupno deset miz, v notranjosti je šank z ločenim straniščem za moške in ženske, mala kuhinja ter shramba. Več o tem gostinskem lokalu si lahko ogledate tukaj.

Foto: Nepremicnine.net

Gostinski lokal ob vznožju Pohorja

V enem najlepših delov Maribora, pod Pohorjem, se oddaja poslovni prostor.

Gostinski lokal na Pohorski ulici meri 180 kvadratnih metrov, zanj pa bo mesečno potrebno odšteti kar 1.500 evrov. Več o tem gostinskem lokalu si lahko ogledate tukaj.

V Radvanju se oddaja tudi ta gostinski lokal

Za 400 evrov na mesec se oddaja gostinski lokal Izpuh bar na Borštnikovi ulici. Za 25 kvadratnih metrov poslovnega prostora bo potrebno mesečno odšteti 400 evrov.

Več o tem gostinskem lokalu si lahko ogledate tukaj.

Lokal v središču Maribora za le 37.000 evrov

V središču Maribora se prodaja gostinski lokal, ki meri skoraj 50 kvadratnih metrov, njegova cena pa je 37 tisočakov. Lokal se nahaja v prostorih Glavne avtobusne postaje Maribor.

Več o tem poslovnem prostoru si lahko ogledate tukaj.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice