Za vas smo poiskali nekaj svežih prostih delovnih mest na Ptuju in okolici.

Tudi v tem tednu smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest na območju Ptuja in okolice. Ponudba je široka, kar nekaj je prostih mest za nedoločen čas, a je potrebno izpolnjevati številne zahtevane pogoje, prednjačijo pa izkušnje.

Kemijski tehnolog 

V komunalnem podjetju v okolici Ptuja iščejo kemijskega tehnologa, ki ima dokončano VII. stopnjo izobrazbe kemijske smeri in vsaj dve leti delovnih izkušenj. Kandidat mora imeti aktivno znanje nemškega, angleškega jezika ter usposobljenost za delo z računalnikom. Nudijo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja ter nadpovprečno in redno plačilo v urejenem delovnem okolju.

Prodajalec

V Tuš drogeriji Ptuj Puhova potrebujejo osebo z najmanj IV. stopnjo strokovne izobrazbe in najmanj triletnimi delovnimi izkušnjami. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Delo poteka v urejenem delovnem okolju.

Poslovodja poslovne enote

Mednarodno podjetje Inter Cars išče osebo, ki bi vodila poslovno enoto oziroma prevzela bodočo franšizo. Oseba mora imeti zaključeno najmanj V. stopnjo ekonomske ali tehnične smeri ter dobro znanje računalništva. Zahtevajo najmanj tri leta delovnih izkušenj iz avtomobilske stroke. Nudijo zaposlitev za obdobje 2 let s 3 mesečno poizkusno dobo.

Strokovni sodelavec

Kmetijsko gozdarski zavod Ptuj išče osebo za organiziranje in vodenje odvzema semena, vodenje distribucije semena ter kontrolo kvalitete. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, smeri poljedelstvo in živinoreja ter eno leto delovnih izkušenj. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas za polni delovni čas.

Administrator

Upravna enota Ptuj išče osebo za izvajanje tajniških nalog in vodenje evidenc v oddelku za upravno notranje zadeve. Za delovno mesto zahtevajo srednjo splošno ali srednjo strokovno izobrazbo in šest mesecev delovnih izkušenj. Za polni delovni čas nudijo zaposlitev za nedoločen čas.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice