Policisti Policijske postaje Ormož so minuli konec tedna obravnavali 38 oseb, ki so hrvaško-slovensko državno mejo prestopile nelegalno.

V petek ob 7.24 so v bližini ormoške železniške postaje prijeli dva državljana Libije, za katera so v postopku ugotovili, da sta državno mejo prestopila ilegalno. Po končanem postopku bosta izročena hrvaškim varnostnim organom.

Dopoldan so na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom izročili tri državljane Alžirije, osem državljanov Iraka in štiri državljane Irana, ki so jih v preteklih dneh prijeli pri ilegalnem prehodu državne meje.

Ob 12.36 so v gozdu izven naselja Središče ob Dravi v bližini državne meje prijeli pet državljanov Afganistana, ki so državno mejo prestopili ilegalno.

Ob 23.27 so v bližini mejnega prehoda Središče ob Dravi prijeli tri državljane Sirije, ki so državno mejo prestopili nelegalno.

V soboto ob 9.45 so na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom izročili pet državljanov Afganistana, dva državljana Libije in tri državljane Sirije.

V nedeljo ob 9.10 so policisti izven naselja Središče ob Dravi ilegalni prestop državne meje preprečili dvema osebama, ki so ju na kraju prevzeli hrvaški varnostni organi.

Ob 14.10 so bili obveščeni, da se je na dvorišče hiše v naselju Hermanci zatekel neznani moški. Na kraju so ugotovili, da gre za državljana Maroka, ki je pred tem državno mejo prestopil izven za to določenega mesta.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice