Akcija zbiranja namenskih sredstev za izgradnjo urgentnega centra končana.

Podjetja Talum, Perutnina Ptuj in Finakos so sporočila, da je akcija zbiranja namenskih sredstev za izgradnjo urgentnega centra v Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj uspešno končana. To izkazuje tudi jasno sporočilo o zavedanju pomena projekta za več kot 140.000 prebivalcev Spodnjega Podravja, ki jim bo zagotavljal enakovredno zdravstveno obravnavo kot prebivalcem drugih regij, prav tako pa je projekt ključen za dolgoročni obstoj ptujske bolnišnice. Pobudniki so skupaj s podjetji in posamezniki uspeli zbrati 331.518,14 evrov, akcijo pa je z dodatnimi 300.000 evri podprlo tudi vseh 19 občin Spodnjega Podravja.
 
Naslednje korake na poti do izgradnje urgentnega centra bodo pobudniki akcije predstavili v torek, 24. oktobra 2017, ob 9. uri v Gostilni Ribič na Ptuju.

Sogovorniki bodo:
-        Andrej Levanič, dr. med., direktor Splošne bolnišnice dr. Jožeta Potrča Ptuj
-        Marko Drobnič, predsednik uprave Talum, d.d.
-        Tibor Šimonka, predsednik uprave Perutnina Ptuj d.d.
-        Marjan Kostanjevec, direktor Skupine Finakos
-        ambasador akcije Dejan Zavec
 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

financiranje p… (nepreverjen)

financiranje posameznikov

Našel sem se nasmeh zahvaljujoč temu gospodu Tetičkoviću Marjanu, da sem dobil posojilo v višini 150.000 evrov, trije moji kolegi pa so brez težav dobili tudi posojila tega gospodarja. Svetujem vam, da nikogar ne zavede, če želite dejansko zaprositi za posojilo za vaš projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker me je g. Tetičković Marjan dobro s tem posojilom. S prijateljem sem srečal ta pošten in velikodušen gospod, ki mi je dovolil, da si dobim to posojilo. Zato vam svetujem, da se obrnete na njega in vam bo zadovoljil vse storitve, ki jih boste vprašali.
Tukaj je njegov e-poštni naslov: [email protected]
E-pošta: [email protected]
Tetičković Marjan
hvala

Starejše novice