Uveljavljen slovenski DJ, Mariborčan Timo G, ustvarjalec radijske oddaje GSpot, reden gost najbolj obiskanih mednarodnih festivalov ter rezident največjega festivala v regiji – hrvaškega Forestlanda sedaj osvaja tudi Kitajsko.

Po nedavnih nastopih na Purple Festu, kjer je oder delil s Fedde Le Grandom, zimski ediciji festivala Forestland ob boku priznanega Kryderja ter svetovno znanem Amsterdam dance eventu, sedaj osvaja tudi Kitajsko.

Pred kratkim se je javil z navdušujočim stavkom: »Ta svet je popolnoma nerealen, počutim se kot v prihodnosti! Sanje so se mi uresničile, saj tukaj ni časovne omejitve za zabavo! Vsak dan je kot petkov ali sobotni večer, v klubih vlada pravo festivalsko vzdušje!«.

Na tri tedenski turneji po Kitajski 

Timo G se na svoji tritedenski turneji mudi v večih krajih širom Kitajske, kjer osvaja publiko prestižnih klubov Space Plus ter s svojo prepoznavno kombinacijo energije, emocij in ekstaze ritma navdušuje prav vsakega obiskovalca. Tamkajšnja publika ga je izjemno pozitivno sprejela, gostitelji pa ga, kot pravi, razvajajo na ravni pravega hollywodskega zvezdnika. 

Vsak večer, vsak nastop je svojevrstni show. Preplet visoke tehnologije, številnih rekvizitov, energičnega osebja ter artista, ki s svojo glasbo in performansom tisoč glavo množico preprosto vržejo v trans! Nekoč vizija, danes realnost za dobro nam znanega Mariborčana. 

Potrditev dolgoletnega aktivnega dela

Kljub temu, da so občutki nekoliko evforični in na meji realnosti, je turneja na Kitajskem pravzaprav potrditev njegovega dolgoletnega aktivnega dela, izkušenj in izgrajene prepoznavnosti. Timo je namreč izjemno dejaven na svojem področju. Sodeluje pri najrazličnejših projektih, organizaciji dogodkov, promociji elektronske glasbe, kot artist pa je  že več let izjemno uspešen tudi izven meja Slovenije. Njegovi nastopi veljajo za izjemne, energične in polne presenečenj, da je publika na koncu prežeta z najboljšimi vtisi in pozitivnega mnenja. 

Timo G se naravnost iz oddaljene Azije vrača na domač teren, kjer bo po odmevni turneji po Kitajski zatresel oder Poletnega Purple Festa na Ptuju, tokrat v družbi vrhunskega srbskega dvojca Divolly & Markward ter plejade uveljavljenih domačih DJ-jev. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice